Maštala da postane živa Barbika, a zbog sadašnjeg izgleda više niko neće da je zaposli

Piše: Redakcija

U posljednjih nekoliko dana priča o mladoj Barbari Luni Sipos iz Budimpešte obišla je svjetske medije, a ova 22-godišnjakinja tvrdi da nikako ne može da pronađe stalan posao jer muškarci ne znaju kako da se ponašaju u društvu atraktivne djevojke kakva je ona. Ova plavuša izgleda baš poput Barbike, a to zadovoljstvo je njenog bivšeg supruga koštalo oko 150.000 eura. No, koliko joj to zadovoljstva donosi problema.

View this post on Instagram

Leopard print outfit…. I am a 🐱

A post shared by Barbie 💕 (@baedollbarbie) on

Barbara kaže da njena opsesija Barbi lutkama traje još od djetinjstva, te da je oduvijek sanjala da i ona sama izgleda tako jednog dana.

– Uvijek sam htjela da izgledam kao barbika i ljudska lutka. Moje prvo sjećanje iz djetinjstva je igranje s Barbirkama, a put ka tome da budem poput njih započela sam sa 17 godina – priča ova Mađarica.

View this post on Instagram

🧖🏼‍♀️

A post shared by Barbie 💕 (@baedollbarbie) on

Gospođica Sipos je prvo povećala grudi, a nakon toga se još 10 puta prepustila rukama plastičnih hirurga. Etetske zahvate uglavnom je finansirao njen bivši suprug, sa kojim je bila u braku do prošle godine, a kaže da je to radio jer je uživao u tome kako izgleda.

View this post on Instagram

Bimbonation 🥳👱🏻‍♀️

A post shared by Barbie 💕 (@baedollbarbie) on

– Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nemaju samopouzdanja ne žele da izlaze sa mnom, što je sasvim u redu – istakla je ona i dodala da sada traži “muža za zauvijek”.

Ova plavuša nekada je radila kao recepcionarka, ali je morala da da otkaz jer kako kaže njena aura i harizma izluđivale su muškarce. Danas zarađuje kao web model.

https://www.instagram.com/p/CCUKas2B29v/

– Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kom vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez spavanja sa muškarcima, što nisam htjela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli mi to ili ne – naglasila je Barbara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti