Sumnjive povrede na tijelu Bobbi Kristine: Nick Gordon pod policijskom istragom

Piše: Redakcija

Bobbi Kristina Brown, kćerka slavne Whitney Houston, od 31. januara je u komi. Za to vrijeme skoro svakodnevno stižu nove informacije o njenoj tragediji. Posljednja glasi da je njen dečko, Nick Gordon, pod policijskom istragom, a povod tome su povrede pronađene na njenom tijelu.  Iako nisu poznati nikakvi detalji oko povreda, američki mediji tvrde kako je veza Bobbi Kristine i Nicka Gordona bila obilježena burnim svađama i nasiljem, tako da policija ne isključuje mogućnost da se par prethodno posvađao, nakon čega je Gordon povrijedio djevojku.

Iako se u početku tvrdilo da je upravo Nick pronašao Bobbi u besvjesnom stanju u kadi, “BuzzFeed” prenosi kako je djevojku prvo pronašao zajednički prijatelj Max Lomas. On je stigao u njihov dom oko 9 ujutro, pritom zatekavši samo Nicka. On mu je kazao da je Bobbi Kristina u spavaćoj sobi, a tek sat vremena kasnije, Lomas je pronašao onesviještenu u kadi. Pozvao je Nicka koji je dotrčao i reanimirao djevojku. Lomas je, navodno, naknadno kazao da je Nick počistio njihov dom kako bi sakrio krvave mrlje, ali Lomasov advokat insistira na imunitetu za svog klijenta, prije nego što opet progovori i otkrije policiji nove detalje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti