Amra i Edin Džeko: Naših devet godina

Piše: Redakcija

Jedan od najuspješnijih bh. fudbalera Edin Džeko i njegova supruga Amra jučer su proslavili devetu godišnjicu, a tom prilikom Amra je podjelila fotografiju na Instagramu. Nakon što je obišla bh. panine Amra se sa suprugom Edinom zaputila na italijanski otok Capri, kako bi iskoristili ostatak svog ljetnog odmora. Upravo na ovom otoku nastala je i fotografija kojom je Amra suprugu čestitala devetu godišnjicu.

View this post on Instagram

9 anni di noi ❤️ #anniversary #2407 #9 ❤️

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

– Devet naših godina – kratko je napisala Amra, koja je podjelila i nekoliko storyja na ovoj društvenoj mreži vezanih za njihovu godišnjicu.

Podsjećamo, njih dvoje su se vjenčali 2016. godine nakon nekoliko godina veze,  a o svom vjenčanju nisu dugo govorili.  Ipak, Amra je u velikom intervju koji je dala  za “Azru” prvi put otkrila detalje vjenčanja s Edinom.

– Naše vjenčanje je bilo tako spontano. Mi smo ga zamišljali kao jedan intiman doživljaj, čak nisam htjela imati ni vjenčanicu. Šetajući ulicom slučajno sam ušla u jednu prodavnicu i vidjela vjenčanicu čiji mi se kroj mnogo dopao. Prodavačica ju je stilizovala s lijepim i elegantnim detaljima, i odjednom sam imala i haljinu i frizuru i komplet organizaciju. Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje tu, ali ipak smo se odlučili da pozovemo roditelje. Zaista je bilo predivno, organizovalo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo. Fotograf je baš zabilježio taj momenat kada meni Edin popravlja haljinu. Tu se na drugačiji način vidi da smo podrška jedno drugom u svemu i na taj banalan način – rekla nam je Amra.

Amra i Edin imaju dvoje djece, kćerku Unu i sina Danija, a uskoro će u njihov dom stići još jedna kćerkica, a naša poznata manekenka broji sitno do porođaja.

– Stvarno imam sreću da mi i četvrta trudnoća prolazi bez problema i komplikacija, mučnina prva tri mjeseca… Znam da sam jedna od rijetkih žena koja uživa svih devet mjeseci u trudnoći. I u vrijeme pandemije je najnormalnije održavam. Ne pretjerujem, jer ne želim sebi bespotrebnu paniku da stvaram, ali vodim računa da se zaštitim – kazala je Amra u posljednjem intervjuu za naš magazin.

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti