Nekada je mamila uzdahe, a sad nikad mršavija

Piše: Redakcija

AFP

Ako je neka žena mamila uzdahe oba spola kada bi se pojavila negdje, to je bila Angelina Jolie. Nekadašnja zločesta cura Hollywooda danas je fizički drugačija, ali i brižna majka koju se u javnosti može vidjeti samo s djecom i više nipošto u kožnim hlačama, majicama s krvavim krstovima na njima i slično. Glumica je viđena kako izlazi iz privatnog aviona s djecom, a ni za tu se priliku nije odrekla svoje udobnosti pa su je paparazzi ulovili u crnoj širokoj haljini dugih rukava i sandalama bez potpetice u bež boji. Osim što je promijenila stil i što se, kako se čini, druži isključivo sa svojom djecom, Angelina nakon razvoda od Brada Pitta 2016. godine nije viđena u društvu drugog muškarca.

Foto: Daily Mail

Podsjetimo, njihov razvod je bio jedan od gadnijih u Hollywoodu, što niko nije očekivao nakon 12 godina velike ljubavi koja je započela fatalnim susretom na setu filma “Gospodin i gospođa Smith” 2005. godine, ali i prevarom. Naime, Brad je u to vrijeme bio u braku s holivudskom miljenicom i zvijezdom serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston, a nakon što se saznalo da se razvodi zbog Angeline, glumicu su prozvali “razaračicom brakova”. A je li koji sretnik osvojio srce fatalne Angeline, to zasad zna samo ona, jer uprskos drastičnoj promjeni stila, Angie je još uvijek posebna i frajeri itekako uzdišu za njom.

AFP

AFP

AFP

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti