Koje donje rublje najbolje odgovara vašem znaku

Piše: Redakcija

Ovisno o datumu rođenja svi imamo i neke karakteristike, preferencije, a upravo vam ovaj mali vodič donjeg rublja može biti polazište i inspiracija za odabir donjeg rublja.

Ovan

Energičan znak koji se nikada ne suzdržava. Stvoreni su za impresionirati i ostaviti utisak gdje god da se pojave. S obzirom da je moćna crvena njihova boja odličan izbor za Ovnove bilo bi sportsko donje rublje koje će im dati slobodu kretanja, ali definitivno u ovoj strastvenoj boji.

Bik

Senzualni Bikovi vole sve lijepe i delikatne stvari pa bi prvi izbor pripadnica ovog znaka moglo biti čipkasto donje rublje. Ako se pak odlučuju za boju često biraju iz palete zemljanih smirujućih tonova koji najbolje odgovaraju njihovom karakteru.

Blizanci

Žene u znaku Blizanaca vole se zabavljati, vole privlačiti poglede, pa je neobično donje rublje u zelenoj boji za njih najbolja varijanta. Što više trakastih detalja to bolje.

Rak

Emocionalne pripadnice Raka zasjat će u sjajnom srebrnom i bijelom donjem rublju. U seksi rublju „račice“ zaslužuju biti u centru i na najbolji način privući pažnju.

Lav

Za pripadnice horoskopskog Lava jedini pravi izbor je donje rublje koje će kako i priliči ovom znaku privući pažnju. Upadljivi grudnjak u intenzivnijoj boji poput narančaste ili crvene boje idealan je izbor u kojem će se sigurno osjećati odlično.

Djevica

Za Djevice najviše od svih znakova vrijedi pravilo manje je više. One vole lagani uvod u bilo koji scenarij. Seksi negliže s čipkom oko grudi za njih je idealan izbor.

Vaga

Vage, znak koji nikada ne voli biti sam, zasjat će u plavom i to delikatnom plavom. Nježna delikatna tkanina, poput svile i satena taktilni je doživljaj i ono što treba ovom znaku.

Škorpija

Za strastvene pripadnice Škorpije uvijek je najbolje rješenje uskočiti u dvije boje savjetujemo duboko tamno crvenu u kombinaciji s crnom.

Strijelac

Moćna ljubičasta boja odličan je izbor za spontanog Strijelca. Žene pripadnice ovog znaka jako vole plišane materijale, ali i puno vezica, špagica i sitnih detalja.

Jarac

Iznad svega pripadnice ovog znaka su sofisticirane i profesionalne. Vole strukturu i stabilnost pa je za njih odličan komad donjeg rublja koji sve to zadovoljava. Crni body za njih je odličan izbor.

Vodolija

Žene rođene u znaku Vodolije često mijenjaju svoje senzualno lice. Od seksi zavodnica do sramežljivih i rezerviranih ljepotica. Odlično će izgledati u kompletima smirenih nježnih boja, ali i u seksi intenzivnijim tonovima.

Ribe

Razigrane, jake i sklone različitostima. Mogu uskočiti u obični grudnjak i gaćice, ali i u najsofisticiraniji komplet s potpisom. No, pri odabiru boja najbolje im pristaje duboka zelena i u njoj im je zagarantirana sva pažnja čim kroče u spavaću sobu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti