Bobbi Kristina Brown željela prekinuti vezu s Nickom Gordonom

Piše: Redakcija

Bobbi Kristina Brown navodno je željela prekinuti vezu sa suprugom Nickom Gordonom.

– Imali su autodestruktivan odnos jako dugo vremena – rekao je prijatelj mlade Bobbi. Izjavio je da su živjeli u odvojenim sobama te su se stalno svađali. Tog 23. januara pozvana je u njihov dom i policija, a sve zbog navodne tučnjave.

– Bobbi je tri dana prije nego su je našli onesviještenu, poslala jednom našem prijatelju poruku da stvari između Nicka i nje ne funkcioniraju.

Željela ga je napustiti i planirala se preseliti u Kaliforniju kako bi bila pjevačica kao i njena majka, rekao je Bobbin prijatelj, prenosi Vecernji list.  Bobbi i dalje leži u induciranoj komi. Njen otac nada se čudu te nije isključio aparate na godišnjicu smrti Whitney Houston, kao što su pisali američki mediji.

Podsjećamo, dvadesetjednogodišnja kćerka preminule Whitney Houston, nalazi se na bolničkom liječenju, nakon što ju je u subotu uvečer, nesvjesnom stanju u kadi u njihovoj kući u Roswellu, u Georgiji, pronašao suprug Nick Gordon i prijatelj.

Uz nju je u ovim trenucima njen otac Bobby, kao i porodica i prijatelji. Porodica je početkom sedmice izdala saopćenje u kojem je priznala da se djevojka nalazi u teškom stanju.

– Bobbi Kristina se bori za život i uz nju je samo najbliža

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti