U Parizu se pišu trendovi za jesen i zimu 2015.

Piše: Redakcija

Posljednja sedmica januara i ove godine bila je u znaku najvećeg evropskog sajma proizvođača rublja. Salon International de la Lingerie u Pariz je privukao gotovo 500 najvećih robnih marki rublja i spavaćeg programa, koje su se predstavile kolekcijama za jesen i zimu 2015.

lisca-pariz1

I ovog puta su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za iduću sezonu i istaknuli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima ove je godine čak šest kreacija iz “Lisce”, koje pričaju dvije modne priče – raskošnom čipkom, smjelom prozirnošću i originalnim krojevima o ženstvenoj senzualnosti te o povratku prirodi mekim materijalima te šumskim i zemljanim bojama.

lisca-pariz2

Lisca je izabrane modele iz kolekcije predstavila i na modnoj reviji, a sudjelovala je i na reviji Selection, slatkom izboru najboljih prema odluci stručnjaka. Na izložbenom prostoru, na kojem su rublje razgledali postojeći i potencijalni novi poslovni partneri te predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i manekenka Natalija Osolnik.

lisca-pariz3

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti