Anna Wintour otkrila tajnu svog uspjeha: Važno je naići na prepreke, jer su one realnost života

Piše: Redakcija

Povjerila se Alistairu Campbellu za njegovu novu knjigu naziva: “Pobjednici i kako su uspjeli”. Anna, koja je urednica američkog izdanja magazina “Vogue” još od 1988. godine, kazala je da, ako želiš biti uspješan, moraš biti odlučan, znati izdavati naredbe, te se brzo oporavljati od svih udaraca, pa i onih koji bi vas oborili na dno.

Podsjećanja radi, Anna je otpuštena s pozicije mladog modnog urednika u magazinu “Harper’s Bazaar” 1975. godine, nakon što je devet mjeseci radila na toj poziciji.

– Svako bi trebao biti odbačen barem jednom u karijeri, jer savršenstvo ne postoji. Važno je nailaziti na prepreke, jer su one realnost života – kazala je Anna, koja je poslužila i kao inspiracija za film “I đavo nosi Pradu”.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti