Cara, Suki i Georgia na naslovnici britanskog “Voguea”: Prijateljice pozirale u toplesu

Piše: Redakcija

Aprilsko izdanje britanskog “Voguea” na naslovnici krase tri ljepotice ali i dobre prijateljice; Suki Waterhouse (23), Cara Delevingne (22) i Georgia May Jagger (23). Georgia i Suki se znaju još od školskih dana, dok su Caru, trenutno najtraženiju manekenku, upoznale na svom prvom Glastonbury festivalu.

Mario Testino je uradio fotografije tri djevojke kojima one slave svoje dugogodišnje prijateljstvo, iako ima i onih u toplesu, uredništvo časopisa je na kraju odabralo za naslovnicu fotografiju manekenki na kojima poziraju u glamuroznim haljinama s prozirnim detaljima. Za razliku od Care i Georgije za Suki je ovo bilo prvo snimanje za britanski “Vogue”.

Djevojke su se odlično zabavile dok su pozirale u gaćicama i otkačenim sandalama britanske dizajnerice Sophie Webster. Osim po svojim modnim karijerama Cara, Georgia i Suki su poznate i po svojim očevima, ali i momcima. Bradley Cooper je u vezi sa Suki, a njen otac Norman Waterhouse je ugledni londonski estetski hirurg. Carini roditelji su potomci ugledne britanske porodice. Djed joj je naime bio sir Jocelyn Stevens, a svi znamo za Georgijinog oca Micka Jaggera. U svijetu showbusinessa ovo je dobitna kombinacija koja otvara sva vrata.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti