Irina Shayk: Ružna i nesigurna?

Piše: Redakcija

Za nju svi kažu da je jedna od najljepših žena na svijetu, no ona je nedavno sve iznenadila izjavom u kojoj je rekla da je bilo perioda u njenom životu kada se osjeæala ružnom i nesigurnom. Zar je takvo nešto moguće? Da, ukoliko vam je dečko jedan od najboljih nogometaša svijeta Christiano Ronaldo. Uz njega je, naime, ruska ljepotica osjećala nedostatak samopouzdanja.

– Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen, koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam jednom pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drugčije. Mislim da se žena osjeća ružnom kada ima krivog muškarca uz sebe. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom – kazala je Irina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti