Lepa Brena: Sramota, već 15 godina nisu pronađeni otmičari mog sina

Piše: Redakcija

Stefan, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, imao je devet godina kada je 2000. godine otet pred kućom u Beogradu. Otmičari su telefonom pozvali Bobu i rekli mu da će Stefana osloboditi kad plate 2.500.000 maraka, uz uslov da ne obavještava policiju. Nakon šest dana dječak je vraćen roditeljima tako što je, navodno, Brena otmičarima na niškom autoputu bez svjedoka predala traženi iznos.

Počinioci ovog krivičnog djela ni dan-danas nisu pronađeni. Brena je ljuta zbog toga.

– Svako živi sa svojim uspjesima i sa svojim porazima. Teško je da se Bobi i meni, ljudima koji su sve stekli svojim radom i trudom, desi da sve otmice u ovoj zemlji budu otkrivene, osim otmice našeg sina Stefana. Neka je to na sramotu onih čiji je to bio posao – poručila je Brena u jednoj TV emisiji, te dodala da zbog ovog događaja i danas ima zdravstvenih problema.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti