Video: Karleuša tema u američkom TV showu – Kim otkrivena si!

Piše: Redakcija

Sličnost u stylingu između Kim Kardashian i Jelene Karleuše i dalje zauzima prostor inozemnih medija. Voditeljica jednog od najpopularnijih showova u Americi, Wendy Williams (50), osvrnula se na ovu temu.

– Uvjerena sam da Kim kopa po Instagramu i istražuje ljude s drugog kraja svijeta od kojih bi mogla kopirati stil i misli da to nećemo otkriti – zaključila je voditeljica Wendy. Njena kolegica u showu je dodala:

– Jelena Karleuša je u svijetu nešto poput Lady GaGe. Ima karijeru dugu dvadeset godina, a nedavno sam istraživala, Kim je čak i lajkala jednu njenu fotografiju – rekla je.

Podsjećamo, nakon što je reality zvijezda Kim Kardashian obojila kosu u plavo, srbijanska pjevačica je na svom Instagramu optužila da kopira njen modni stil. Domaćica TV showa Wendy Williams poručila je Kim da je otkrivena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti