Madonna: Zašto me Obama nikada nije pozvao u Bijelu kuću? Da sam druga supruga Jay Z-ija dobila bih pozivnicu

Piše: Redakcija

Kraljica popa Madonna u posljednjem intervjuu US magazinu jednim od 25 odgovora je izazvala polemike na forumima i društvenim mrežama. Naime, kada su je pitali koga bi željela upoznati, 56-godišnja pjevačica je kazala:

– Osoba koju bih najviše željela upoznati je predsjednik Obama. Kada ću ga konačno upoznati? Već me trebao pozvati u Bijelu kuću. Vjerovatno misli da sam prešokantna da bih bila ondje. Možda bi me pozvao da sam malo manje nametljiva ili da sam možda udata za Jay Z-ija? Kad bi me Jay Z barem odabrao za svoju drugu suprugu, onda bih sigurno dobila pozivnicu – kazala je u svom stilu Madonna.

Njenu izjavu počeli su odmah različito tumačiti i pitati se kome je i kakvu poruku ovime pjevačica htjela poslati?

Jedni smatraju da je Madonna htjela reći da je Jay Z-ijeva sadašnja supruga Beyonce nenametljiva i tiha, drugi da je željela istaći kako je Obama veliki prijatelj sa slavnim reperom, jednim od najmoćnijih ljudi u showbussinesu, a treći u Madonninom odgovoru vide i rasnu diskriminaciju.

[nggallery id=801]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti