Celine Dion u suzama: Suprug je teško bolestan, hranim ga na cjevčicu

Piše: Redakcija

Pjevačica Celine Dion (46) proživljava porodičnu dramu. Ona je u intervjuu ABC Newsu u suzama ispričala kako njen suprug Rene Angelil (73) boluje od raka grla,te da ga ona tri puta dnevno mora hraniti na cjevčicu.

– Rene ne može sam jesti pa ga moram hraniti. Ima cjevčicu kroz koju konzumira hranu. Hranim ga tri puta dnevno – kaže Dion.

Angelil se dva puta suočava s istom dijagnozom. Njemu su ljekari rak grla prvi put dijagnosticirali 1999. godine i tada je bio operiran. U aprilu prošle godine ljekari su mu po drugi put operirali rak grla, no njegov oporavak nije proticao dobro, zbog čega je kanadska pjevačica sve svoje poslovne obaveze stavila u drugi plan i počela se brinuti samo o suprugu.

Oni sada, kaže ona, žive dan za danom i nadaju se najboljem. Njena ljubav prema suprugu je poznata. Snimljeni su dokumentarci o tome kako su se prvo voljeli tajno, zbog razlike u godinama ali i činjenice da su bili poslovni saradnici. Vjenčali su se 1994., a upoznali su se čak 14 godina prije toga. Zajedno imaju trojicu sinova: Renea Charlesa (14) i četverogodišnje blizance Eddyja i Nelsona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti