Verena Cerovina rodila sina!

Piše: Redakcija

Bh. pjevačica Verena Cerovina rodila je sina. Ovu vijest na svojoj službenoj stranici danas je objavila Hayat produkcija, Verenina izdavačka kuća. Mlada pjevačica bila je aktivna tokom cijele trudnoće, i na svom Facebook profilu do prije dva dana sa svojim fanovima dijelila radost zbog skorog rođenja sina.

“Počeli su trudovi ,odvrnula sam muziku do daske i dok se derem uz nju lakše mi je ljudi moji ….rođenje sina već slavim Akobogda da sve prođe uredu…. P.S.Da svima posebno ne javljam …nek sam ja stigla status napisat hahahahahah Volim vas … – napisala je Verena 23. marta.

Sretan zbog prinove je i Verenin partner i otac djeteta Mirza Muhović.  Nakon što se mali nasljednik smjesti u dom, te se mama i sin naviknu jedno na drugo, slijedi vjenčanje.

– Planirali smo otići na neku plažu, naprimjer u Dubai, i vjenčati se tamo. Međutim, shvatili smo da to nije to. Ako se trudnoća desila brzo, ne mora i to vjenčanje. Sačekat ćemo ljeto, već nas vidim na nekoj travnatoj površini, ukrašenoj bijelim orhidejama. Do tada će i naš sin malo porasti, svjedočit će našem vjenčanju, što će mu dati posebnu čar, a i mama će tada moći naći dugu vjenčanicu o kojoj je maštala. Ma puna sam ideja za to vjenčanje – kazala je Verena u nedavnom intervjuu za “Azru”.

Pročitajte još