Emina Ganić i Edis Arifagić: U maju vjenčanje godine

Piše: Redakcija

Emina Ganić, vlasnica brojnih akademskih tilula, jedna od najpoželjnijih udavača (malo grubo zvuči ovaj riječ, zar ne?), centralna ličnost glamuzornih zabava… dugo je njegovala imidž žene koja ne pripada nikom. Nekoliko veza, od kojih je najznačajnija ona sa zgodnim sarajevskim inžinjerom molekularne biologije i hemije, završavale su prijateljskom razlazom. Ljubav prema slobodi je pobjeđivala onu prema muškarcu.

No, čini se da je tome došao kraj. Kako saznajemo, Emina se udaje. Pred nama je događaj godine, kako tvrde Emini prijatelji. Tačan datum još ne znamo, ali svadbeno veselje se očekuje u maju.

emina-momak2
Ko je izabranik srca Emininog? Edis Arifagić po svoj prilici ne pripada ovdašnjem poimanju jet seta. Dugogodišnjeg uposlenika OSC-a u BiH, šira javnost se možda sjeća iz televizijskih gostovanja nakon majskih poplava. Govorio je kao rukovodilac Evropskog programa za oporavak nakon poplava.

Nekada ranije je navodno ljubio Sabinu Čudić, potpredsjednicu “Naše stranke”, no Sabina je već nekoliko godina u sretnom braku s glumcem Albanom Ukajem.

Bilo kako bilo, majska svadba će definitivnno biti top društveni događaj. Kakvu li će vjenčanicu izabrati lijepa Emina, ko će biti kumovi, ko zvanice… Već se radujemo i želimo sreću zaljubljenom paru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti