Tom Cruise kćerku Suri nije vidio godinu

Piše: Redakcija

Uživanje! Suri Cruise je izgledala kao da se odlično provodi na dodjeli “Kids’ Choice nagrada” u Inglewoodu u Californiji prije desetak dana. Osmogodišnja djevojčica je na dodjelu došla s mamom Katie Holmes, smijala se dok je gledala na sceni svakog člana “Moderne porodice”. Ponosna mama je izgledala jednako sretno gledajući svoju kćerku kako se dobro zabavlja. Suri nakon razvoda svojih roditelja Katie Holmes i Toma Cruisea fotografi ne snimaju često, jer se i ne viđa u Hollywoodu. Nakon što je okončala brak s Tomom, Katie se iz L.A –a preselila u New York, gdje uživa u mirnijem načinu života. Sa Suri se može vidjeti u šetnji i ponekad u nekom od njujorških pozorišta.

Tom je 5. aprila viđen sa 20-godišnjim sinom Connorom Cruiseom, kojeg je usvojio dok je još bio u braku s Nicole Kidman, na NCAA Ženskom univerzitetskom košarkaškom turniru, a kćerku Suri navodno nije vidio mjesecima.

Zadnji put je fotografiran sa Suri u septembru 2013.godine. Američki portali navode nekoliko razloga za to; Cruise je bio zauzet snimanjem posljednjeg, petog nastavka “Nemoguće misije”, a i njegov odnos sa Katie Holmes je hladan, praktično da i nemaju nikakav odnos od razvoda 2012.godine nakon šest godina braka.

Zanimljivo je nastavljaju američki portali dalje priču da je Tom nakon Nemoguće misije imao dvije sedmice odmora, ali da ni tada nije vidio osmogodišnju Suri.

Izvor koji je kontaktirao Katie Holmes izjavio je za TMZ da je situacija gora od toga kako se priča. Navodno, Tom dijete nije vidio skoro godinu. Tomov glasnogovornik je negirao ove navode i tvrdi da njegov klijent kćerku viđa često, ali ne javno, kako bi je zaštitio od kamera.

Međutim Katieini izvori kažu da to nije tačno, da glumac jednostavno nije dio kćerkinog života. Bilo je spekulacija da se Cruise distancirao od vlastitog djeteta, ali i bivše supruge zbog naloga njegove scijentološke crkve, što opet ova crkva negira. Tom se vratio poslu, čeka ga 90 dana snimanja u Atlanti.

Kako tužno, piše PerezHilton.com. Nadamo se da će Tom i Katie pronaći zajednički jezik zbog njihove kćerke Suri.

[nggallery id=811]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti