Antonio Banderas: Je li stara majka prihvatila novu djevojku?

Piše: Redakcija

Antonio Banderas je u ponedjeljak imao oči samo sa jednu ženu, a ona nije bila njegova djevojka Nicole Kimpbel, Holanđanka koja se bavi konsaltingom u oblasti investiranja. Pedesetčetverogodišnji španski srcelomac se pridružio majci Ani Banderas, nekadašnjoj učiteljici, na obilježavanju tradicionalnog gradskog vjerskog praznika u Malagi, i tom prilikom su se on i Nicole suzdržali od bilo kakve romantike.

Antonio je bio dobar domaćin te je pokazao obzira i prema svim gostima, za koje se potrudio da se dobro zabavljaju. Nakon slavlja Antonia očekuju pripreme za ulogu umjetnika Pabla Picassa, u “33 Días”, u kojem će igrati i Gwyneth Paltrow.

U istoj zgradi na istom balkonu do prošlog juna je povodom ovog praznika stajao s Melanie Griffith, s kojom ima kćerku Stellu. U junu prošle godine su se razveli. Sada je na balkonu uz njega bila Holanđanka Nicole. Ali, je li se svidjela vremešnoj Ani Banderas? Ovo se pitaju engleski tabloidi, potaknuti fotografijama na kojima se vidi da Nicole nema u Antonijevoj blizini kad je uz majku.

[nggallery id=813]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti