Video: Pogledajte djelić atmosfere s vjenčanja Beyonce i Jay Z-a

Piše: Redakcija

Beyonce Knowles i Jay Z su na Havajima proslavili sedmu godišnjicu braka i tim povodom je prije tri dana reper Jay Z na svom Instagramu objavio djelić atmosfere s intimne ceremonije kojoj je prisustvovalo samo 40 gostiju.

Video s njihovog vjenčanja koje se održalo 4. aprila 2008. godine nakon šest godina ljubavne veze fanovi su dočekali s oduševljenjem, budući da se zna da najmoćniji par showbusiness industrije privatnost jako dobro čuva od medija, a isto tako nikada niti komentira niti demantira eventualne skandale s kojim ih s vremena na vrijeme povezuju.

Djeliće svadbene atmosfere par je puštao na videozidu tokom zajedničke koncertne turneje, a ovo je sada prilika da ih vide i svi oni njihovi fanovi koji nisu imali priliku otići na koncert.

https://instagram.com/p/1LwPsrDMVo/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti