Znate li gdje se nalazi najveća dm prodavnica u BiH?

Piše: Redakcija

Kompanija dm obradovala je svoje kupce u Sarajevu otvaranjem preuređene prodavnice u Sarajevo City Centru. Prodavnica je u potpunosti uređena prema evropskim standardima, a prodajni prostor je proširen za 154 m2 čime je ova prodavnica postala najveća dm prodavnica u BiH. S ciljem unapređenja usluge ka kupcima uvedena je treća kasa za plaćanje.

Regionalna menadžerica Edisa Lačić je ovim povodom istakla da dm kontinuirano ulaže u unapređenje i modernizaciju svojih prodavnica.

-Osluškujući potrebe i zahtjeve kupaca trudimo se neprestano poboljšavati ponudu, a naše prodavnice preuređivati i prilagođavati potrebama tržišta. Osim promjena u izgledu prodajnog prostora prodavnice, asortiman je proširen dodatnim proizvodima za njegu i bojenje kose, za muškarce, za intimnu njegu, te dječijih pelena i programa baby dodataka (dude, flašice, čaše, sterilzatori i sl.). Novitet na policama su igračke za bebe i djecu. Po prvi put u BiH, upravo u ovoj dm prodavnici, u posebnom dijelu izdvojena je kozmetika za bebe unutar tzv. baby šala.“ – pojasnila je Edisa Lačić.

Na dan otvorenja prodavnice, dm je za sve kupce pripremio prigodne poklone i sniženja odabranih proizvoda. Najmlađi posjetioci uživali su u kreativnoj radionici sa klovnom i junacima iz crtanih filmova te mini golfu i vožnji autića na daljinski upravljač. Za sve kupce organizirana je i nagradna igra u kojoj najsretnije učesnike očekuju vrijedne nagrade.

dm3 dm2

Preuređena dm prodavnica na adresi Vrbanja 1 (TC Sarajevo City Center) otvorena je od ponedjeljka do nedjelje u periodu od 10:00 do 22:00 sata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti