U Sarajevu se otvara najveći Keune edukacijski centar u BiH

Piše: Redakcija

U prvom dijelu svečanosti, Keune Akademija sastavljena od internacionalnih edukatora, će frizerima predstaviti novu kolekciju kroz look & learn seminar.

Slijedi svečano otovrenje za sve goste, uz prigodan program. Otvorenje će uveličati gospodin Berislav Pečenić, vlasnik kompanije Keune Adriatic d.o.o, generalni zastupnik Keune Haircosmetics za Jugoistočnu Europu. Goste će također pozdraviti i direktor Keune Adrije d.o.o. Sarajevo, gospodin Gojko Kovačić.

Ovo je prvi edukacijski centar ove vrste u BiH, koji će frizerima iz cijele regije omogućiti vrhunsku edukaciju, te praćenje novih trendova u svijetu frizerstva. Keune Haircosmetics iz Nizozemske je obiteljska kompanija, koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu, a već 93 godine je u obiteljskom vlasništvu.

Svi Keune proizvodi proizvode se isključivo u tvornici u Soest u Nizozemskoj i odatle proizvode iste, i konstantne kvalitete distribuiraju se po cijelom svijetu. U procesu proizvodnje insistira se na upotrebi aktivnih prirodnih sastojaka kad god je to moguće. Što govori i njihova ideja vodilja “SAMO ZDRAVA KOSA JE LIJEPA KOSA”.

U svaki korak proizvodnje uključen je i osobno George Keune, vlasnik kompanije koji uvijek ističe kako ovaj obiteljski posao dolazi iz srca, a usmjeren je na kosu.

Ovom prilikom će se obilježiti i desetogodišnjica Keune Adrije d.o.o. u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti