Cissy Houston: Bobbi Kristina se probudila iz kome, ali ima trajno oštećenje mozga

Piše: Redakcija

Bobbi Kristina Brown (22), kćerka preminule pop dive Whitney Houston i Bobbyja Browna, nakon dva mjeseca probudila se iz medicinski inducirane kome! Ovu vijest je prvi obznanio sretni otac, i to na svom koncertu.

– Bobbi je budna i gleda me – izjavio je 46-godišnji Brown.

Njemu se u dobrim vijestima pridružila i Kristinina tetka Tina Brown, koja je na svojoj Facebook stranici zahvalila svima za podršku.

– Ovo vrijeme želim provesti s porodicom. Da, probudila se i nije više na aparatima koji su je održavali u životu. Hvala vam za molitve, pred njom je dug oporavak, ali bit će dobro – napisala je ona.

Bobbina baka Cissy se također oglasila povodom posljednjih vijesti kazavši, da je istina da Bobbi više nije na aparatima, i da je budna, ali je naglasila da njena 22-godišnja unuka ima trajno oštećenje mozga.

Podsjećamo, kćerka Whitney Houston pronađena je 31. januara ove godine bez svijesti u kadi u svom domu, a cijeli događaj dodatno je uznemirio porodicu, jer je slavna pjevačica pronađena mrtva u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, u februaru 2012., kada je imala samo 48 godina.

Mnogi su strahovali kako će i Bobbi imati sudbinu kao i njena majka, budući da je njena baka Cissy Houston, prije samo mjesec u jednom intervjuu rekla da je unukino stanje nepromijenjeno i da ne postoji velika nada da će se oporaviti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti