George Clooney: Ovako se džentlmen brine o svojoj punici

Piše: Redakcija

Čini se da se George Clooney odlično slaže s roditeljima svoje supruge Amal, piše “Daily mail”. 53-godišnji glumac se pridružio Amal i njenim roditeljima na večeri u utorak uvečer u Caravaggio restoranu u New Yorku. George je još jednom pokazao da je pravi džentlmen kada je Bariu Alamuddin, Amalinu majku uzeo ispod ruke te joj pomogao da dođe do automobila.

Nema sumnje da je Amal, 37-godišnja Britanska libanonskog porijekla i advokatica za ljudska prava uživala u ovom džentlmenskom prizoru svog supruga, a i ovoga puta je plijenila svojim modnim odabirom. Mini haljina sa cvjetnim printom istakla je njene duge i vitke noge. Amal je ponovo birali prestižni brend, ovoga puta haljinu kuće Aleksander McQueen čija je cijena 2485 funti.

[nggallery id=821]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti