Džejla Glavović – Očuz: Dogodilo se slučajno…moj Mahir je postao maneken

Piše: Redakcija

Uz tako lijepu suprugu, profesionalnog modela, šta čovjek može drugo uraditi nego se i sam okušati pod svjetlima reflektora. Tako su i nastale fotografije njenog supruga Mahira koje su na FB prije nekoliko dana izazvale oduševljenje uz brojne komplimente svih koji su ga vidjeli. Ideja o tome da se Mahir fotografira desila se sasvim slučajno.

– Ta ideja mi je sinula kad smo bili na medenom mjesecu u St.Tropezu. U marini sam srela vlasnika producentske agencije Udu Ladowa “Show. On je jedan od najboljih klijenata moje matične agencije u Milanu, koji organizira revije visoke mode za velika dizajnerska imena, od izbora modela, piste, muzike, svjetla, koreografije, do stylinga. Pozdravili smo se, čestitao mi je na udaji i pitao kada se vraćam na posao. A onda se okrenuo prema Mahiru i pitao me: “Is he model?”.

Rekao je mi je da mu pošaljem njegove fotografije, te da bi mu odgovarao kao model za revije. Zbog toga sam prvom prilikom, kada je Mahir išao sa mnom na jedno od posljednih snimanja, dogovorila s timom da nakon završenog posla u studiju, napravimo i nekoliko njegovih fotografija. Pristao je samo zato što sam ga dovela na svršen čin. Da sam planirala unaprijed, sigurno bi se opirao. To sve njega baš i ne zanima. On ima svoj bussines i velike planove.

I dok Mahir pod Džejlinim utjecajem možda tek zakorači na pistu, supruga je aktivna na snimanjima već tri mjeseca.

Kompletan intervju pročitajte u printanom izdanju magazina Azra (broj 860)

[nggallery id=83]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti