Bennifer više ne postoji, čekaju li Angelina i Brad uistinu kraj godine da objave razvod?

Piše: Redakcija

Istina, ovu vijest nije objavio “Vogue”, “Elle”, “New York Times” ili slična, relevantnija novinska izdanja, već “Hollywood Life”, specijaliziran da svojim čitateljima ubaci bubicu u uši o omiljenim zvijezdama, kao što je posljednji put bila informacija kako Patrick Dempsey napušta “Uvod u anatomiju”, što je on naposlijetku i učinio. No, izazvala je ogromnu pažnju svjetske javnosti. “Hollywood Life” ovoga puta javlja da se najpopularniji par iz svijeta showbusinessa, Angelina Jolie i Brad Pitt, razvodi.

Oni, istina, jesu dugo zajedno, od 2005. godine, kada je zbog Angeline Brad ostavio tadašnju suprugu Jennifer Aniston, ali u braku su tek od augusta prošle godine. Još nismo zaboravili Angelininu neobičnu vjenčanicu italijanske modne kuće “Versace”, prošaranu crtežima njene djece, niti fotografije s njihovog vjenčanja na živopisnom porodičnom imanju Chateau Miraval (Zamak Miraval) u Francuskoj.

Tajno vjenčanje u Kaliforniji

Zanimljivo je da se par ranije vjenčao u Kaliforniji, što je Angelina otkrila pet mjeseci kasnije, u januaru 2015. godine, za “Iodona” izdanje ženskog sedmičnika koje izlazi pod pečatom italijanskog dnevnika “Corriere della Sera”.

– Prije vjenčanja u Francuskoj s našom djecom, Brad i ja smo se vjenčali u Kaliforniji. Kao Amerikanci nismo se legalno mogli vjenčati u Francuskoj – kazala je Jolie za spomenuti magazin prilikom svog boravka u Italiji, neposredno prije susreta s papom Franjom.

– Jednog dana sam rekla Bradu: “Nađemo se u 16 sati i 30 minuta”. Potpisali smo dokumente koje trebamo potpisati, dobili potvrdu o vjenčanju od suda prije razmjene zavjeta na Chateau Miravalu- ispričala je Jolie.

Istina, iako se ova vijest saznala skoro pola godine od vjenčane ceremonije u Francuskoj, glumica, rediteljica i humanitarka nije ništa tajila, jer tek sada neki izvori izjavljuju za medije kako je ona uvijek, kad bi je neko pitao za njen odnos s Bradom, govorila: “Ja sam već udata”.

Šta je pošlo po zlu u odnosu dvoje popularnih glumaca, koji su tokom desetogodišnje veze dobili troje biološke djece, a također su roditelji i troje usvojene djece: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox.

Objava krajem godine

Ako je vjerovati američkim tabloidima, nekadašnje srodne duše više ne mogu živjeti zajedno.

Prema navodima medija, problemi u raju počeli su sa snimanjem “By the Sea”, njihovog drugog zajedničkog filma. (Radnju su smjestili u sedamdesete godine, a riječ je o paru koji odlazi na odmor ne bi li popravio svoj odnos). Neslaganje je, navodno, intenzivirano kada su sklopili brak. Odluka o razvodu navodno je Bradova.

– On je taj koji je odlučio okončati brak. Rekao je Angelini da je među njima gotovo. Osjeća se više nego jadno i želi završiti s tim – kazao je izvor za “Hollywood Life”.

Još više iznenađuje tvrdnja da je Brada izludjela jedna stvar koju je najviše volio kod nje.

– Tvrdi da ga je kontrolirala od prvog dana njihove veze. Iako je volio da ona preuzme inicijativu, došao je do tačke u kojoj je počeo mrziti količinu moći koju joj je dopustio – nastavlja isti izvor.

Par se ovim povodom nije oglasio, a da bi se umirila njihova publika, koja s nestrpljenjem isčekuje da ih ponovo zajedno vidi na malom ekranu, kreatori ove vijesti su se pobrinuli da je informiraju kako će Angelina i Brad, neovisno o bračnom brodolomu, odraditi sva zakazana pojavljivanja zajedno. Navodno, do kraja godine, kada prikazivanje njihovog filma uveliko počne, javnost će službeno obavijestiti da se namjeravaju rastati.

Do tada, njih dvoje nastavljaju normalno živjeti. Prošlog vikenda, objavila je to i kraljevska palača, bili su na popodnevnom čaju kod princa Williama i vojvotkinje Catherine u njihovom domu u Kensingtonskoj palači. Kraljevski par je pozvao slavne glumce na čaj, kako bi razgovarali o jednoj od Williamovih strasti – borbi protiv ilegalne trgovine životinjama. Američki gosti donijeli su tom prilikom i dar za nedavno rođenu princezu, Williamovu i Kateinu kćerku Charlotte.

Holivudski par je dolazak u London uklopio i s Angelininim ručkom u Foreign i Commonwealth Officeu, dan nakon posjete Kensingtonskoj palači, gdje je raspravljano o sprečavanju seksualnog zlostavljanja u ratnim zonama

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti