Glavni osumnjičeni za smrt Bobbi Kristine je njen dečko: Čupao joj je kosu i slomio zub nekoliko sati prije nego što su je pronašli onesviještenu u kadi

Piše: Redakcija

– Bobbi je preminula okružena porodicom. Konačno je pronašla mir, u rukama je Božijim. Želimo zahvaliti svima na nesebičnoj podršci posljednjih nekoliko mjeseci – navela je porodica u izjavi povodom smrti kćerke Whitney Houston, Bobbi Kristine.

Policija je potvrdila da je njena smrt pod istragom zbog neobjašnjivih povreda, a glavni osumnjičeni je njen dečko Nick Gordon, s kojim je mlada Bobbi bila, tvrdi nekoliko izvora, u turbulentnoj vezi.

– Porodica je smatrala da je on emocionalno zlostavlja. Njeni prijatelji i porodica su pokušali da je nagovore da prekine tu vezu jer su smatrali da Nick loše utječe na nju. Bojali su se da ju previše kontrolira i svi su smatrali da je s njom samo zbog novaca – otkrio je prijatelj porodice Houston.

Podsjećamo, kćerka Whitney Houston i Bobbyja Browna, preminula je 26. jula u hospiciju u Atlanti gdje ju je porodica smjestila sredinom juna. Bobbi je bila šest mjeseci u komi nakon što je nađena bez svijesti u kadi u svom domu u Rosswellu. Podsjećamo, njena majka, također je pronađena u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, u februaru 2012. godine. Imala je samo 48 godina.

Američki US Weekly piše kako je slučaj u vezi Bobbi Kristinine hospitalizacije otvoren. U međuvremenu na površinu su isplivale šokantne optužbe protiv Gordona, kojeg tuži za 10 miliona dolara Kristinin povjerilac Bedelia Hargrove. Gordon se optužuje da je Kristinu vukao za kosu uz stepenice, te joj slomio zub nekoliko sati prije incidenta s kadom. Dalje se navodi kako je Gordon podigao sredstva s Kristininog računa bez njenog odobrenja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti