Irina i Bradley sedmicama nisu viđeni zajedno, Ruskinja uživa na moru sama

Piše: Redakcija

Činjenica je da Irina Shayk i Bradley Cooper imaju pretrpane radne rasporede, ali je također činjenica i da sedmicama nisu viđeni zajedno. Tačnije od kraja maja, kada je zanosna Ruskinja, model, odletjela prema Londonu ne bi li uživala u pozorišnoj predstavi u kojoj je igrao Cooper. Tada su u medijima osvanule i njihove prve zajedničke fotografije na kojima se vidi kako uživaju u romantičnoj šetnji Londonom, drže se za ruke i razmjenjujući poljupce. One su i potvrdile glasine da su glumac i manekenka u vezi.

Nedavno je Irina uživala u kratkom odmoru na sjeveru Italije. Tada smo mogli vidjeti njen spektakularni bikini, još spektakularnije tijelo, ali ne i Bradleyja.
Irina je potom otišla u Saint-Tropez, i bila jedna od zvijezda gala večeri na kojoj su se prikupljala sredstva za Fondaciju za zaštitu okoliša koju je utemeljio Leonardo DiCaprio. Ni tada je nije pratio glumac.

Prema pisanju britanske štampe s Bradleyjem se mogla vidjeti jedino kada je snimljena da ulazi “Firehouse The Chiltern”, luksuzni u hotel, jedno od najomiljenijih mjesta Bradleyja Coopera, u koji je rado dolazio sa svojom bivšom djevojkom, Britankom, također modelom Suki Waterhouse.

Bradley do 8. augusta igra u londonskom Theatre Royal Haymarketu predstavu “The Elephant Man”, baziranu na životu Josepha Merricka, i za koju su karte rasprodane mjesecima unaprijed. Hoće li nakon toga par negdje zajedno otputovati na odmor ili će objaviti prekid, sačekajmo još koji vreli augustovski dan.

[nggallery id=842]

Pročitajte još