Čudni poljupci Heidi i Seala

Piše: Redakcija

Heidi Klum i njen bivši suprug Seal su i nakon razvoda braka ostali u dobrim odnosima, o čemu svjedoče i fotografije iz New Yorka, snimljene ove sedmice.
Pjevač i manekenka su se vidjeli na zajedničkoj večeri, a društvo su im pravili njihovo četvero djece, Heidina majka, te Sealova sadašnja djevojka, australska pjevačica Erica Packer, bivša supruga milijardera Jamesa Packera.

Seal i Erica su tek završili krstarenje Mediteranom, a i Heidi je također završila svoj odmor u Evropi, te je društvo sigurno imalo zajedničkih tema za razgovor. Nakon večere u Tribeca restoranu Nobu, bivši supružnici su razmijenili poljupce, što je sa smješkom ispratila Erica. O vezi Erice i Seala se počelo pisati kada su uhvaćeni zajedno na romantičnom putovanju u Italiji, gdje su im društvo pravila i Ericina djeca. Za to vrijeme je njen bivši suprug gradio romansu s Mariah Carey.

[nggallery id=846]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti