Sofia Vergara u Simpsonima: Seksi učiteljica će “ukrasti” Bartovo srce

Piše: Redakcija

Sofia Vergara se nakon planetarnog uspjeha serije “Moderna porodica” priprema za još jedan popularni serijal. Ovoga puta se radi o “Simpsonima” u kojima će igrati seksi učiteljicu koja “krade” Bartovo srce.

Mrs. Berrera, kako se zove Sofijin lik će mnogo više pažnje obratiti na Barta, nego što je to radila njegova učiteljica Mrs. Krabappel.

-Ona obraća specijalnu pažnju na njega – kažu iz produkcije serijala.

Zanosna 34-godišnja Kolumbijka je potisala ugovor za snimanje samo jedne gostujuće epizode, ali producenti već sada traže način da njen lik učine povratničkim. Budući da se Simpsoni snimaju u istom studiju gdje i “Moderna porodica” nema sumnje da će Sofiji time biti olakšan posao na dva projekta.

Brojne zvijezde su prije Sofije prodefilovale kroz ovaj popualrni serijal, neke od njih su: Natalie Portman, Anne Hathaway, Daniel Radcliffe, Halle Berry i Danny DeVito.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti