Luksuzni odmor princeze Olympije

Piše: Redakcija

Iako ne živi u kraljevskoj palači, grčka princeza Maria-Olympia ima drugih nekretnina kojim se može pohvaliti, poput stanova i kuća u Londonu, na Bahamima ili u Gstaadu u Švicarskoj. A kako grčka monarhija ne postoji još od 1973. godine, princeza Maria-Olympia se ne mora držati strogih kraljevskh principa i pravila poput vojvotkinje Kate ili švedske princeze Victorije koja će jednog dana postati kraljica. Zbog toga joj je “oprošteno” ako svakodnevno, poput svojih vršnjakinja, objavljuje svoje fotografije po društvenim mrežama, posebno na Instagramu koji joj je najdraži.

Njeni pratioci svakodnevno uživaju u Marijim fotografijama, te imaju priliku zaviriti u njen luksuzni život, koji podrazumijeva putovanja i odmore na kojima bi joj svako pozavidio. Ovog ljeta 19-godišnja Maria već je odmarala u Škotskoj, na Mikonosu, na Bahamima, kako s prijateljima, tako i s roditeljima.

princeza olympia odmor2 princeza olympia odmor1

Inače, princeza Olympia rođena je u New Yorku, a njena stalna adresa je London, gdje živi s roditeljima, mamom Marie-Chantal i tatom Pavlosom, te četvero mlađe braće. No, sudeći po fotografijama, s porodicom provodi najmanje vremena. Nakon što je u maju putovala na jezero Como u Italiji, nakratko je s prijeteljima otišla do Škotske, a prošlog mjeseca 19. rođendan slavila je u Grčkoj.

Potom je plavokosa princeza, koja priznaje da ne zna govoriti grčki iako bi to trebao biti njen maternji jezik, otputovala u Porto Heli, gdje njeni djejd i baka imaju posjed. Slijedio je odlazak na otok Mykonos, gdje je snimila predivne fotografije romantičnog Mediterana, a noću se zabavljala u popularnom klubu Cavo Paradiso.

Potom je sletjela na Harbour otok na Bahamima, gdje se također družila s prijateljima i porodicom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti