Odrekao se seksa na 6 godina kako bi spasio posao

Piše: Redakcija

Giorgos Tsetis (30), Nizozemac s njujorškom adresom, svjesno je žrtvovao seks za uspješnu manekensku karijeru. Kada mu je bila tek 21 godina, kosa mu je počela otpadati.

– To je često kod muških modela i jako velika briga svakog od njih. Nema puno manekena čija kosa se ne stanjuje, stoga onaj s gustom kosom lakše dobije angažman – objasnio je Giorgos, koji je pozirao za Vogue i šetao pistama za Armani i Versace.

Tsetis je odmah odlučio uzimat lijek protiv ćelavosti imena Propecia. Nuspojava tog lijeka je, naime, impotencija i snižen libido.  Iako je prolazio kroz teško razdoblje sa svojom djevojkom koja ga je zbog toga htjela ostaviti, nastavljao je piti lijek ne bi li sačuvao posao sve do svoje 27. godine.

– Moje samopouzdanje kao muškarcu tada je bilo ravno nuli – priznao je maneken.

Nakon što je saznao da je 500 muškaraca u Kanadi spremilo grupnu tužbu protiv tvrtke koja proizvodi Propeciju, jer su tvrdili da ih je lijek ostavio trajno impotentnima, odlučio je odmah prestati piti lijek. Tada je, kaže, shvatio da je biti nezaposlen sitnica prema tome da bi mogao biti zauvijek ‘zakinut’ za seks.

Umjesto toga, sa svojim prijateljem osmislio je i počeo proizvoditi vitaminski suplement koji se pokazao uspješnim u borbi protiv ispadanja kose. Koristi ga već tri godine i dalje ima gustu, čvrstu kosu.

– Libido mi se vratio i stvari su bolje nego ikad – pohvalio se maneken.

gxl_50849640-2b50-4db5-9808-30e10a0b0910

 

 

Izvor 24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti