Slavne žene koje su pokrenule novi trend thighbrow

Piše: Redakcija

Poslije popularnih belfieja i selfieja, pojavio se thighbrow, trend fotografiranja koji su pokrenule neke od slavnih žena koje promovišu obliju figuru i izraženije obline.
4

Članice porodice Kardashian predvodnice su trenda koji se naziva thighbrow, a koji se proširio društvenim mrežama.
Trend, koji su prigrlile Rihanna, Beyonce, Rihanna, Karrueche Tran i Nicki Minaj, strani mediji prozvali su erogenom zonom 2015. godine.

5
Khloe, Kendall i Kylie većinu su ljeta na društvenim mrežama dijelile fotografije u kupaćim kostimima čiji je donji dio visoko rezan, a dok se pozira u sjedećem položaju, naglašava crte na prijelazu bedara i trupa.

7
Ovakav kroj kupaćih kostima tipičan je za ’90-te godine prošlog stoljeća, a gledateljima je možda najviše ostao u sjećanju po djevojkama iz serije ‘Spasilačka služba’ koje su ga nosile.

izvor 24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti