Jelena Veljača se udala, za razliku od prvog vjenčanja , ovoga puta nije bilo glamurozne ceremonije

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska kolumnistica, glumica i scenaristica brojnih serija koje je i bh. publika imala priliku gledati proteklih godina (“Obični ljudi”, “Larin izbor”, “Ponos Ratkajevih”, “Stella”, “Zora dubrovačka” i “Zakon ljubavi”), Jelena Veljača (34) udala se u prošli petak za kolegu glumca Dražena Čučeka (45). Za razliku od prvog braka s glumcem Jankom Popovićem- Volarićem, Jelena ovoga puta nije željela praviti nikakvo glamurozno vjenčanje. Ona i njen izabranik, s kojim očekuje svoje prvo dijete bračne zavjete su u Zagrebu razmijenili smao u prisustvu kumova i najbližih prijatelja.

Jelena je blistala u bijeloj vjenčanici, a kako javljaju hrvatski mediji, nakon svečane ceremonije upriličili su slavlje u restoranu u centru Zagreba. Svadbenu tortu podijelili su i sa slučajnim gostima koji su se tamo zatekli.

Glavni krivac za njihovu ljubav bila je predstava “Prava stvar”, u kojoj je Čuček igrao Jeleninog ljubavnika. Tokom tog projekta oni su se i zaljubili, te nastavili graditi svoju vezu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti