Koliko troše slavne ljepotice na putovanja

Piše: Redakcija

Poznate ličnosti ne žale novac kada je odmor u pitanju, ali sume koje su pojedine zvijezde potrošile na putovanja prilično su nevjerovatne.

Jedno istraživanje je pokazalo da je prošle godine ovih pet ljepotica na putovanja potrošilo više od svih drugih zvijezda.

Rihana
Rihanna je prošle godine dva puta posjetila, a putovala je i na Saint Barts, Hawaii-e i Coachella. Ukupno je potrošila oko 670 hiljada dolara, odmarajući se u privatnim vilama i jahtama, kao i putujući privatnim avionima.

1a

Beyonce
Ona zna da putuje sa stilom. Sa porodicom je posjetila Island, Thailand, Coachellu, Italiju, Hemptons, na šta je ukupno potrošila oko 630 hiljada dolara. Uživali su u privatnim avionima, luksuznim vilama na plaži i apartmanima u kojima samo jedno noćenje košta pravo bogatstvo.

2A


Kim

Kim je putovala u Jutu, London, Montanu, Pariz (nekoliko puta), Jermeniju, Izrael i Saint Barts, i na to je potrošila 230 hiljada dolara. Izgleda da najmanje svog vremena provodi kod kuće, i da je Pariz njena omiljena destinacija, pa ne žali novac na putovanja u francusku prijestonicu.

3

Kate
Posjetila je Brasil, Pariz, Tursku, Italija i Nijagarine vodopade. Na sve to potrošila je oko 125 hiljada dolara. Kejt je ljubav ka putovanjima razvila pošto joj je to bilo u opisu posla, a tu “naviku” zadržala je i danas, kada ne dobija toliko manekenskih angažmana.

4

Linsday
Glumicu ste prošle godine mogli sresti u Francuskoj Polineziji, Italiji, Monacu i Grčkoj. Na ta putovanja potrošila je skoro 45 hiljada dolara. Pošto rijetko dobija uloge, ima dosta vremena da obilazi egzotične destinacije.

5

Izvor blic.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti