Vlatka Pokos ponovo sama: Kanadski poduzetnik prekinuo ljubavnu vezu

Piše: Redakcija

Vlatka Pokos (45) nedavno je naprasno završila ljubavnu vezu s poduzetnikom zbog kojeg je najavljivala i preseljenje u Kanadu. Iako je par donedavno redovno javno izjavljivao ljubav na društvenim mrežama, neki dan su oboje skinuli sve zajedničke slike.

– Kad shvatiš da su ti lagali je gore nego kad te povrijede istinom, zato jer će te istina razljutiti, ali laž uništava povjerenje – objavio je razočarani Ivica Biljan (46) na Twitteru.

Navodno je Kanađanin ličkih korijena tek nedavno doznao detalje njenog burnog braka s Josipom Radeljakom o kojima je mogao pročitati u Vlatkinoj knjizi “Život u raju”. Naime, tamo je ona priznala da je tadašnjeg supruga prevarila s fatalnim Italijanom Fabriziom. Poznanici kažu da konzervativni Biljan nije mogao preći preko toga.

Zanimljivo je da se zaljubljeni par ovog ljeta slikao kako se ljubi baš na plaži u Supetru, gdje je nedaleko Radeljak baš u to vrijeme boravio u svojoj porodičnoj kući.

Izvor: Jutarnji list

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti