Kako nastaju preslatke fotografije beba od kojih nam se topi srce?

Piše: Redakcija

Fotografi novorođenčadi postali su sve traženiji jer novopečeni mame i tate žele zabilježiti savršene trenutke u životima svojih beba.

Ipak, preslatki portreti nisu tako laki kao što se čine.

Fotografiranje beba je veliki izazov, a ekipa Business Insidera provela je jedan radni dan s fotografkinjom Deborah Israeli.

Soba se ugrije na ugodnih 26 Celzijevih stupnjeva kako bi se stvorilo slično okruženje kao u majčinoj utrobi od 37 stupnjeva.

Prije dolaska u studio, majke nahrane djecu kako bi im se spavalo, a uz sebe nose i dodatno mlijeko u slučaju da se bebe probude.

Najveći izazov je namještanje poze. Novorođenčad je krhka i s njima se mora nježno ophoditi. Svaka poza zahtijeva nekoliko minuta namještanja, a bebe stalno treba smirivati kako bi se osjećale ugodno.

Ipak, sve se na kraju isplati kad dobijete zabilježene nezaboravne trenutke.

Baby_photography_tips_photo_ideas_CAN73.appren.hotshot3

vijesti.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti