Kćerka Suzane Mančić se zaručila za 20 godina starijeg američkog poduzetnika

Piše: Redakcija

Suzana Mančić uskoro bi mogla organizirati vjenčanje, i to za svoju najstariju kćerku Teodoru Kunić. Dvadesetjednogodišnju Teodoru je na ručku u Beču iznenadio njen, 20 godina stariji izabranik kada je izvadio kutijicu s prstenom i pitao ju da se uda za njega.

– Vjeridba je bila veoma romantična. Sve se odigralo u Beču, nisam prisustvovala, ali sam imala naznaka da će se to desiti. Dosta sam emotivno reagovala, to je moj prvjenac, ponos majkin. Ipak je to tužno za majku kada joj dijete odlazi od kuće. Dokle god je zet dobar njoj, bit će dobar i meni. On je američki državljanin, bavi se biznisom, a trenutno biraju mjesto u Evropi gdje bi mogli da se skuće – kaže Suzana u izjavi za srbijanski “Alo”.
[nggallery id=856]

 

Foto: (Hello magazin i Instagram)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti