Prevarili su supruge, pa oženili ljubavnice

Piše: Redakcija

1. Brad Pitt

Ljubavna priča Jennifer Aniston (46) i Brada Pitta (51) pretvorila se u najveći celebrity skandal nakon što je otkriveno da se glumac tijekom snimanja filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ zaljubio u kolegicu Angelinu Jolie (40). Iako je zbog nje ostavio Jennifer poslije pet godina braka, Angie je i nakon njihove rastave inzistirala da su se njih dvoje spetljali tek nakon što je završeno snimanje filma. No svoj iskaz Jolie i Pitt su ipak promijenili 2008. godine kada su u intervjuima priznali da su se zaljubili na setu spomenutog filma. Unatoč šestero djece koje su dobili kroz godine, par se odlučio u tajnosti vjenčati tek u augustu prošle godine.

tema-ljubavnici-504x335-20130622-20130605105859-aed00f9a84827a4ec997764547f7a51a

2. Bruce Springsteen

Roker je ostvario želju svakog muškarca kad se 1985. godine oženio glumicom i modelom Julianne Phillips. No njegovo srce na kraju je ukrala crvenokosa članica njegovog benda – Patti Scialfa. Springsteen i Scialfa u vezu su se upustili tokom njegove turneje ‘Tunnel of Love Express’ kasnih osamdesetih što je dovelo do raspada braka s Julianne. Unatoč tome što je njihova veza bila medijski jako popraćena, uspjeli su odoljeti svim iskušenjima. Vjenčali su se 8. juna 1991., dvije godine nakon što se Springsteen rastao od Phillips.

3. Robin Williams

Iako je njegov posao bio uveseljavati ljude, njegov privatni život je, kao što znamo, poprilično turbulentan. Krajem osamdesetih godina raspao se njegov devet godina dug brak s Valerie Velardi kad se pokojni glumac zaljubio u dadilju i osobnu asistenticu Marshu Garces. Williams se s Garces vjenčao 30. aprila 1989. godine. Zahtjev za rastavu braka Marsha je podnijela 19 godina kasnije. Kao razlog je navela Williamsovu ovisnost o alkoholu.

Director Bobcat Goldthwait, left, and actor Robin WIlliams from the film "World's Greatest Dad" pose for a portrait in Los Angeles on Friday, Aug. 14, 2009.  (AP Photo/Matt Sayles)

Director Bobcat Goldthwait, left, and actor Robin WIlliams from the film “World’s Greatest Dad” pose for a portrait in Los Angeles on Friday, Aug. 14, 2009. (AP Photo/Matt Sayles)

4. Randy Travis

Osamnaestogodišnji brak country zvijezde i njegove menadžerice Libby Hatcher raspao se nakon što je uhvaćen u društvu supruge svog stomatologa, Mary Beougher, sada poznata kao Mary Davis. Njihova romansa otkrivena je 2010., a vjenčali su se u martu 2015., dvije godine nakon što je Randy imao moždani udar i završio na hitnoj operaciji.

ra

5. Eddie Cibrian

Glumac i LeAnn Rimes upoznali su se 2009. godine dok su snimali film ‘Northern Lights’, a tada su započeli i vezu. Jedini problem u tome svemu bio je što su u to vrijeme oboje bili u braku. Njihovi brakovi raspali su se iste te godine čim je njihova afera razotkrivena što je bio jedan od većih skandala popraćen u medijima. U aprilu ove godine par je proslavio četvrtu godišnjicu braka.

Cibrian, Eddie

24 sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti