Lady Gaga: “Moja odjeća nije odraz samouvjerenosti”

Piše: Redakcija

Lady Gaga poznata je po ekscentričnim modnim odabirima, ali nedavno je priznala kako se, noseći takvu odjeću, i ne osjeća baš samouvjereno.

“Uvijek postoje podvojeni osjećaji u meni. Ako me vidite u iznimno neobičnoj odjeći, to vjerojatno znači da se loše osjećam. Kada se odjenem damski, osjećam se divlje i jako samopouzdano. To možda zvuči čudno, ali ta plava kosa mi pomaže da budem efikasnija. Nisam se promijenila. Bližim se 30-oj. Učim kako funkcionirati u društvu.” – ispričala je za Billboard.

Uzrok tome djelomično je Gagina dugotrajna borba s depresijom. Njena zaklada Born This Way posvećena je radu s tinejdžerima koji se bore s istim problemom.

Pjevačica je progovorila i o oporavljanju od seksualnog zlostavljanja – o kojem se prvi put usudila pričati u pjesmi “Till It Happens to You”. Priznaje da joj je najteže bilo priznati samoj sebi da se to dogodilo i da je nesretna zbog toga: “Nisam nikome rekla za to godinama jer nisam sebi to mogla priznati godinama. Ali, u nekom trenutku moraš sebi priznati da boli, i da je dio tebe umro, ali imaš moć da to povratiš i postoje ljudi na svijetu koji će ti u tome pomoći.”

elle.hr

Pročitajte još