Sienna Miller demantuje glasine o Angelininoj ljubomori: Nisam u vezi s Bradom Pittom, vidjela sam ga samo dva puta!

Piše: Redakcija

Spremali se bura u Hollywoodu na relaciji Angelina, Brad, Sienna? Američki portali su preplavljeni glasinama kako je Angelina Jolie ljubomorna na englesku glumicu i modnu ikonu Siennu Miller, jer navodno ona i Angelinin suprug Brad zajedno provode previše vremena na setu. Navodno, Angelina se pribojava da bi prevelika bliskost mogla prouzrokovati rađanje simpatija, a možda i preljubu, jer prema istom receptu se i ona približila Bradu na snimanju njihovog prvog zajedničkog filma “Gospodin i gospođa Smith”, zbog čega je na kraju Brad ostavio suprugu Jennifer Aniston.

Brad je producent filma “The Lost City of Z”, u kojem pored Sienne igraju još i Robert Pattinson i Tom Holland. Glasine je čula i Sienna i u radijskom intervjuu odlučila ih je demantirati, kazavši kako je Pitta vidjela samo dva puta.

– Najbolje od svega je da nisam mnogo čitala o tome. Ali istina je da Brad Pitt producira taj film, a ja ga nisam ni vidjela jer nije bio na setu. Vidjela sam čovjeka samo dva puta – kazala je Miller.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti