Keune Akademija: Trendovi Londona za frizere iz BiH i Slovenije

Piše: Redakcija

Internacionalna Keune Akademija je jedina u Regiji koja na ovaj način prezentira trendove Londona, pa su tako prikazane nove tehnike farbanja, šišanja i stiliziranja inspirirane radovima: Mahoganya i njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2016, Saco akademije, čija je nova kolekcija nadahnuta Fashion Week pistama & modnim editorijalima, Patricka Camerona i njegove vintage kolekcije koja je hommage 60-im, Sassoonom, čiji je kreativni direktor Mark Hayes spojio modernističku čistoću s kreativnim eksperimentiranjem, te fantastičnom HOB akademijom i njihovim avangardnim opusom te mnogim drugima.

U Sarajevu su nastupili članovi Keune Akademije: Mirka Vrbanić Čorak (HRV), Tanja Kuštović (HRV), Stipe Filipović (BiH) i Matevž Firšt (SLO).

[nggallery id=861]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti