Predstavljen NOVI Max Factor Lipfinity dugotrajni ruž

Piše: Redakcija

Marilyn Monroe, ikona ljepote koja je inspirisala žene širom svijeta da nose crveni ruž je bila ljubiteljica Max Factor Ruby Red nijanse. Inspirisan njenim ikoničnim izgledom, Max Factor predstavio je svoju najnoviju inovaciju za usne.

U Sarajevo City Centru održana je svečana promocija novog Max Factor Lipfinity Longlasting ruža za usne. Ovaj dugotrajni ruž bez kompromisa pruža hidrataciju i jarku boja koja izgleda sočno tokom cijelog dana.

????????????????????????????????????

Globalno istraživanje koje je sproveo Max Factor je pokazalo da 38% žena voli utisak kakav ostavljaju naglašene usne. Lipfinity Longlasting ruž daje bogatu, prelijepu boju koja traje i pruža osjećaj njege i hidratacije usana čak i do 8 sati.

Od svijetlih narandžasto-crvenih i zagasito ružičastih nijansi na usnama viđenih na New York fashion week-u do klasičnih crvenih predstavljenih na raskošnim revijama Pariza, mnoštvo luksuznih nijansi u novoj kolekciji Lipfinity Longlasting ruževa dozvoljava ženama da postignu željeni make up look i budu u SS15 tendu. Pat McGrath, Max Factor kreativna direktorica otkrila je tajnu punih usana – nanošenjem dvije nijanse usne su naglašene I stvara se multidimenzionalan efekat.

????????????????????????????????????

“Trend u SS15 su nijansirane usne. Postignite ih tako što ćete prvo nanijeti Lipfinity Longlasting ruž za usne u nijansi Just Deluxe koristeći kist, zatim pomoću jagodica prstiju nanesite jaču crvenu nijansu poput Always Chic izbjegavajući sredinu usana. Koristeći papirnu maramicu uklonite višak ruža i time će se i nijanse stopiti.” – Aida Mahmutović Max Factor Make Up Artist.

Nova hidratantna formula Max Factor Lipfinity lagano klizi preko usana i ostavlja nježan osjećaj poput kašmira te jarku boju koja traje i do 8h.

Nova generacija dugotrajne formule

Usne su jedini dio lica koji ne proizvodi sebum; prirodni hidratizator kože.

Sa svojim visoko njegujućim uljima i bogatom hidratacijom, novi Lipfinity Longlasting ruž za usne je nova generacija Max Factor dugotrajne formule. Nježni hidratizator shea puter, visoko hidratantni antioksidant skualin te acetil lanolin – organska komponenta sa hidratantnim i vodootpornim dejstvima, sastojci su za sočne usne. Napredna, jako pigmentirana formula sadrži preko 60% regeneratora i hidratizatora za kožu koji su spojeni u novu bogatu formulu poboljišavajući dugotrajnost ruža. Jedan nanos osigurava prelijepu transformaciju usana bez potrebe za popravkama.

????????????????????????????????????

Novi Lipfinity Longlasting ruž dolazi u čak 6 prekrasnih nijansi, već dostupnih u maloprodaji:
10 Stay Exclusive
25 Ever Sumptious
35 Just Deluxe
40 Always Chic
45 So Vivid
60 Evermore Lush

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti