Aleksandar Kolarov priznao sina

Piše: Redakcija

Fudbaler Manchester Cityja i Fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov je priznao sina kojeg je dobio u izvanbračnoj vezi sa manekenkom Kristinom Mijačević.

Oženjeni fudbaler i manekenka su raskinuli vezu odmah na početku Kristinine trudnoće, ali su, pišu mediji u susjedstvu, održavali kontakt i poslije jer se Kolarov interesirao kako napreduje trudnoća. Dječak je rođen prije dva mjeseca i Kristina je sama odabrala ime djetetu i dala mu svoje prezime, da bi Aleksandar prije nekoliko dana odlučio dječaka priznati i dati mu svoje prezime.

Nevjeru je u međuvremenu fudbaleru oprostila supruga Vesna s kojom ima dvoje djece, i navodno je u dogovoru s njom odlučeno da dijete treba nositi prezime svoga oca.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci fudbaler je punio stranice tabloida, pričama kako je s Kristinom u vezi deset godina, duže nego sa sadašnjom suprugom koju je oženio prije osam godina. Razlika u njihovim karakterima, navodno je presudila, spekuliraju tabloidi, što on i Kristina nerijetko prekidaju romansu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti