Lamar Odom: Uskoro izlazi iz bolnice

Piše: Redakcija

Bivši košarkaš Lamar Odom, koji je prošlog mjeseca završio u komi nakon burna tri dana provedena u bordelu “Ljubavni ranč” u Las Vegasu, uspješno se oporavlja. Prema pisanju američkih medija, koji se pozivaju na bolničke izvore jedne losanđeleske bolnice u kojoj je smješten Lamar, bivši košarkaš bi na kućno liječenje mogao ići u narednih deset dana.

– Lamar će biti pušten iz bolnice u narednih deset dana. Još nismo odlučili da li će ići na fizikalnu terapiju u bolnicu ili će kod kuće raditi vježbe – izjavio je jedan od ljekara.

Da će mu u oporavku pomoći i još zakonita supruga, a s kojom se rastao prije ovog lasvegaškog incidenta, u kojem je konzumirao ogromne količine vijagre i kokaina, Khloe Kardashian, svjedoči i podatak da se ona ne odvaja od njegovog bolničkog kreveta.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti