Simon: “Stid me je što sam preoteo suprugu najboljem prijatelju”

Piše: Redakcija

Simon Cowell (56) ne ponosi se činjenicom da je ukrao ženu svog najboljeg prijatelja i napravio joj dijete. Zbog toga mora hodati pognute glave, rekao je u velikom intervju za Sunday Event.

Simon i Lauren (38) spetljali su se još 2009. dok je ona bila u braku milijarderom Andrewom Silvermanom. Nakon što se saznalo za njihovu aferu i Cowellov život se promijenio, a 2013. su dobili i sina Erica (1). Simon kaže da to nije nešto što su planirali, ali kada je vidio dijete na ultrazvuku medijski mogul kaže da se u njemu nešto promijenilo.

– Nešto me pogodilo. Osjećao sam se nevjerojatno zaštitnički prema njima. Nisam prije poznavao taj osjećaj – rekao je Cowell.

Iako ne mijenja pelene i ne priprema bočice, Simon kaže da ga je očinstvo promijenilo do neprepoznatljivosti.

– Obožavam svog sina. Nasmijavamo jedan drugoga. Igramo se s psima. Naučio sam ga da dijeli, da kaže molim i hvala. Sve što ima on mi ponudi – kaže ponosni tata.

1398244299_Simon-Cowell-baby-Eric-Lauren-Silverman-Britain's-Got-Talent-new-pictures-weight-loss-Beverley-Hills-son

24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti