Tajni Insta profil Kate Moss

Piše: Redakcija

Modna ikona Kate Moss tokom svoje karijere uvijek je birala alternativniji put pa stoga ne čudi što uspješno odolijeva prisutnosti na društvenim mrežama. Međutim, kada smo saznali da Kate skriva svoj Instagram profil ponešto smo se iznenadili.

U nedavnom intervjuu slavna Britanka izjavila je kako je profil napravila u svrhu “špijuniranja”. Ne zanima je ko šta jede ili kakvo je vrijeme već koristi Instagram kako bi ostala u toku s aktualnim trendovima: “Moram, inače ne bih znala o čemu ljudi pričaju.”

Bilo kako bilo, nemojte se ponadati da ćemo uskoro dobiti uvid u njen privatni život. No, razlog tome nije čuvanje intime već nesnalaženje na društvenim mrežama. Kate je priznala kako uopće nema razvijenu naviku provođenja vremena na društvenim mrežama, ali i kako ne zna snimiti selfie.

10299732_648624055219696_383327449_n

Iako možda nikad nećemo vidjeti kako njen profil izgleda, Kate je česta gošća na Instragram fotkama Naomi Campbell .

elle.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti