Ko stoji iza postova o Parisu “Angeline Jolie”?

Piše: Redakcija

NEPOSREDNO nakon tragičnog krvoprolića u Parizu, društvenim mrežama se masovno počeo shareati navodni status Angeline Jolie, u kojem je upozorila na napade u Libanonu dan ranije.

“Dok svi pričaju o Parizu, nitko ne spominje jučerašnji ISIS-ov napad na Libanon. Molim za obje zemlje”, navodno je izjavila Angelina Jolie, a njena je izjava potom objavljena na Facebook stranici koju vode njeni fanovi.

jolietwittersirija

Post je u desetak sati prikupio više od 750 tisuća lajkova i podijeljen je više od 560 tisuća puta, no unatoč snažnoj podršci brojnih fanova pa čak i poznate libanonske pjevačice Najwe Karam, čini se da ova izjava uopće nije Angelina.

U pitanju je, naime, fan page, koji je dva dana nakon objave potpuno nestao s Facebooka – zajedno sa upitnom izjavom.

Istovremeno, na profilu slavne glumice na Twitteru pojavila su se dva posta posvećena napadima u Parizu.

“Terorizam nema religiju” i “moje su molitve usmjerene ka svima koji trpe zbog ovog strašnog čina”, napisala je navodno Jolie. I ovoga puta fanovi su se masovno složili s poznatom glumicom.

index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti