Reperica M.I.A. u spotu sa izbjeglicama iz Sirije i Iraka

Piše: Redakcija

Mathangi “Maya” Arulpragasam (40), poznatija kao M.I.A., sa skupinom ljudi koji bježe iz ratom razorene Sirije i Iraka plovi u gumenom čamcu i penje se po visokim ogradama koje su neke europske države podignule kako bi se zaštitile od imigranata. Reperici, čija se obitelj sa Šri Lanke preselila u Englesku, izbjeglička kriza bila je nadahnuće za novi spot “Borders”. M.I.A. će singl objaviti na novom studijskom albumu “Matahdatah”.

– Nikad neću odustati od borbe za ljudska prava. Iz vlastita iskustva znam kako je to kad si potlačen i diskriminiran. Repat ću o aktualnim problemima u svijetu u inat svima koji me žele silom ušutkati. Strah za mene ne postoji – rekla je glazbenica.

https://www.youtube.com/watch?v=bgCosj_Y9lw

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti