Nives Celzijus u inat svima zavodi mladog frajera

Piše: Redakcija

Nives Celzijus snimila je spot za novu pjesmu ‘Tebi u inat’ u suradnji s Tarapana bendom.

“Nakon ‘Karanfila’ i ‘Bjondine’ publici predstavljam, uvjerena sam, novi klupski hit. Dečki iz benda su toliko ugodni da mi je ovo jedna od najljepših suradnji do sada. Pjevač Frano jako je sladak i uvjerena sam da će ga djevojke obožavati. Pravi je šarmer; eto odmah se svidio i mojoj mlađoj sestri čim ga je upoznala na snimanju spota”, rekla je Nives o svom kolegi koji također nije štedio na riječima.

“Ono što su Sharon Stone i Monica Bellucci na filmskom platnu, to je Nives Celzijus na hrvatskoj estradi. Kao potpuni početnici imali smo malu tremu saznavši da ćemo snimati duet i spot s Nives jer ipak je ona jedna od najseksipilnijih pjevačica na Balkanu. Čim se smo se upoznali odmah nas je razoružala svojom simpatičnošću i vedrinom, dobro se zafrkava i snimanje ovog spota bio nam je pravi užitak. Jedva čekamo iduću priliku da ponovimo nešto slično”, kazao je Frano Pehar, pjevač Tarapana benda.

Pjevačici je ovo prva suradnja s Dušanom Bačićem, autorom najpopularnijih hitova estradnih zvijezda u regiji, autorom Severine “Tarapane” te Rozginih pjesama “Tsunami” i “Otrov”.

vijesti.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti