Elle ima 51 godinu i još izgleda savršeno

Piše: Redakcija

Elle Macpherson (51) još oduševljava svojim izgledom, a sada je odlučila otkriti i koja je njena tajna. U intervjuu za časopis Red ispričala je kako tijelo održava fit.

– Pijte tri litre vode dnevno i spavajte sedam sati preko noći te trenirajte nešto barem 45 minuta na dan. Puno se smijte, radite što volite i slavite mudrost. Nemojte donositi novogodišnje odluke, nego novogodišnja rješenja. U život unesite male promjene koje će vam postati svakodnevnica i koje će vam pomoći da se osjećate bolje. I ne mijenjajte svoje naočale prečesto, svi izgledamo bolje kada smo malo mutni. Ja vjerujem da ljepota dolazi iznutra pa je jako bitno i da se zdravo hranite – rekla je Elle.

Ljepotica je aktivna i na Instagramu pa često objavljuje svoje fotografije na kojima je očito da i s 51 godinom još zaslužuje nadinak ‘The Body’ (Tijelo).

24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti